regnskoven

Vil du være med til at redde regnskoven? 

Vil du være med til at redde regnskoven? 

Mange har en sag som de støtter rigtig meget op om, og som betyder meget for dem. Nogle støtter Kræftens Bekæmpelse, andre støtter PlanBørnefonden.

Det er forskelligt om man støtter mange forskellige ting eller bare holder sig til en sag. Hvis du elsker natur, dyr og skove, så kan du overveje om din sag ikke skal være red regnskoven.

Du kan blive en fast støtte hver måned og betale penge til organisationer, så du er med til at redde regnskoven. Du kan også købe gaver, såsom plakater eller bamser til nogle du holder af, men så stadig støtte regnskoven ved at købe gennem organisationen. Du kan blandt andet købe et red regnskoven certifikat – så køber du et stykke regnskov og støtter derigennem. Alle disse ting kan du fx købe lige her og samtidig redde regnskoven: https://shop.verdensskove.org.

Er du en af dem der finder fred i naturens omgivelser? 

Det værste er at hvis ikke der snart sker noget, så har vi ikke vores smukke skove, vores frodige regnskove eller smukke dyr om år herfra. Det er så ærgerligt, fordi rigtig mange bruger naturen hver dag til at få ro. Hvis du er en af dem, som bruger naturen til at rense tankerne og få ro på hverdagens mylder, så forestil dig hvor sørgeligt det ville være, hvis du ikke kunne gøre det mere. Det lyder måske drastisk, men hvis der ikke er nogle der støtter op og går ind i projekt red regnskoven, så er der pludselig mindre og mindre af den smukke natur en dag. 

Find en sag som betyder meget for dig

Hvis du ikke har penge eller lyst til at betale og støtte en masse forskellige sager, så er det vigtigste at du finder en sag, som ligger nær dig. Mange vælger fx red regnskoven, fordi naturen og dyrene betyder en masse for dem personligt. Hvorimod andre vælger måske Kræftens Bekæmpelse, fordi en de har nær har tabt kampen mod kræft. Der er mange grunde til hvorfor man støtter som man gør, og det er der ingen der skal blande sig i. Man skal mærke efter hvad der rør en og så kan man støtte den sag, så godt som man nu kan og vil.