fragt til ukraine

Tryg og sikker fragt til Ukraine

Tryg og sikker fragt til Ukraine

Er din virksomhed ved at åbne for handel med, eller eksport til, vore østlige naboer – nærmere betegnet det, der før hen var kendt som den tidligere østblok? Så har du brug for en stærk partner, når det handler om fragt til Ukraine, Baltikum eller resten af de lande, som befinder sig i dette område.

Hvem er Uno Transport?

Uno Transport er din transport forretning med speciale inden for – og stor erfaring med – transport til, fra og mellem lande i Øst og Central Europa. Det særlige fokus på lande så som Ukraine, Rusland, Estland, Letland, Litauen, Ukraine, Hviderusland, Kazakhstan og Uzbekistan gør Uno Transport ganske unik og særdeles eftertragtet, når det handler om transport og logistik planlægning for virksomheder, som eksportere til eller importerer fra disse områder. 

Som virksomhed er Uno Transport velkonsolideret og dynamisk, med en flad struktur, en transparent ledelses sammensætning og top engagerede og motiverede medarbejdere. Kim Uno Mogensen, som er stifter og ejer af Uno Transport, har bygget virksomheden op fra bunden.

Kim Uno Mogensen er uddannet inden for shipping og har igennem mange år arbejdet med transport til Baltikum, Rusland og Ukraine. På baggrund af sin store erfaring med disse områder er det i løbet af få år lykkedes ham at bygge en solid portefølje af glade og tilfredse kunder fra hele Danmark. I dag beskæftiger Uno Transport cirka 50 medarbejdere, som arbejder fra virksomhedens hovedkontor i Viby såvel som fra datterselskaber og kontorer i de enkelte regioner.

Uno Transport besidder stor viden om kulturen og arbejdsvilkårene i de nævnte lande og territorier, hvilket er en ubetinget fordel, når man arbejder med transport til Ukraine og andre lande østpå. Denne viden og know how har banet vejen for mange kunder, som har ønsket sikker fragt i den tidligere østblok. Skal du være blandt disse kunder, kan du kontakte Uno Transport via hjemmesiden unotransport.dk