Ejendomsadministration

Sådan finder du den rette ejendomsadministration

Sådan finder du den rette ejendomsadministration

Er du enten investor, ansvarlig for en ejerforening, boligforening eller en andelsboligforening, er det meget normalt, at du oftest har en hverdag med arbejde, børn, fritidsinteresser eller andre arbejdsopgaver, der skal passes. Det kan derfor være en udfordring at finde tid til bogføring, administrativt kontraktarbejde samt opkrævning af husleje hver måned. Det er her en professionel ejendomsadministration kommer ind i billedet. I har som bestyrelse mulighed for at hyre en professionel ejendomsadministration.

Det giver jer mulighed for at videregive de tunge arbejdsopgaver, som kan være svært at finde tid til i bestyrelsen. Det letter både jeres arbejde, men giver jer også mulighed for at have en professionel samarbejdspartner til at varetage alle kontrakter, opkrævning samt løbende bogføring og bankafstemning. På denne måde bliver meget af det administrative udført af en faglig og kompetent person, der kan fremlægge et økonomisk overblik til bestyrelsesmøder og generalforsamlinger. I kan derfor i stedet fokusere på de beslutninger der skal tages på vegne af andelsboligforeningen eller ejerforeningen. 

Hvad skal du være opmærksom på, når du skal vælge en ejendomsadministration?

Der er mange udbyder af ejendomsadministration i Danmark. Det kan derfor være en fordel at overveje, hvad du kunne tænke dig hjælp og assistance til at af opgaver. Derefter at undersøge markeder for en administration, der netop er specialiseret i at kunne hjælpe med disse typer af opgaver. Derudover kan det være en fordel, at vælge en der er lokalt placeret. Det kan gøre det lettere at arrangere et møde, hvis der måtte være behov for dette. Derudover er det naturligvis en god indikation enten at forhøre din netværk om der er gode anbefalinger for en ejendomsadministration eller læse de kundeanmeldelser der måtte være for den enkelte ejendomsadministration. 

Vi har lavet lidt research og fundet frem til en erfaren og pålidelig ejendomsadministration, som kan hjælpe med mange forskellige opgaver. Du kan besøge dem her https://www.bricksandblocks.dk/.