revisor

Revisor eller bogholder - find dem online

Revisor eller bogholder - find dem online

Som virksomhedsejer vil du med garanti hellere fokusere på virksomhedens kerne ydelser og ditto produkter, end du vil svede over regnskaber, skat, moms, fakturaer og lønudbetalinger. Så hvorfor ikke bare hyre professionelle fagfolk i form af en dygtig revisor og en erfaren bogholder til disse opgaver?

Hvad kan en bogholder hjælpe mig med?

En bogholder er en regnskabsmedarbejder, som holder styr på en virksomheds økonomiske aktiviteter. Selve stillingsbetegnelsen bogholder er et levn fra den tid, hvor virksomheder førte regnskab ved hjælp af papir-bøger – og det var disse bøger, som bogholderen havde ansvar for.

Nu om stunder er bøgerne rykket over i computeren i form af regnskabs- og bogførings programmer, som bogholderen er specialist i at anvende. Bogholdere har typisk en uddannelse inden for kontor og administration, med fokus på økonomi og finans.

Nogle bogholdere arbejder i revisionshuse, hvor de forestår opgaver for mange virksomheder på én gang i samarbejde med revisorerne. Andre er fast ansatte i større virksomheder, hvor de har mange varierende opgaver inden for samme aktivitetsfelt. En bogholder forestår mestendels rutine opgaver så som lønkørsler, afstemning af regnskab, og indberetning af moms. Det er bogholderen, som sørger for, at årsregnskabet bliver klargjort til revision.

Hvor kommer revisoren ind i billedet?

Netop den årlige revision af regnskabet samt påtegning af dette og udfærdigelse af virksomhedens årsrapport, er revisorens opgave. En autoriseret revisor er økonomisk tegningsberettiget i din virksomhed, hvilket vil sige, at han eller hun kan tilgå din skattemappe og indberette din virksomheds omsætning til Skat.

Med en dygtig revisor ved hånden er du helt sikker på, at dit regnskab bliver udarbejdet i henhold til gældende regler om opstilling og form. Og så får du et 100% transparent overblik over din virksomheds økonomiske tilstand. Find din revisor og bogholder på https://lokalerevisorer.dk, og få et gratis og uforpligtende tilbud.