ølbrygning

Ølbrygning - en sjov og spændende interesse

Ølbrygning - en sjov og spændende interesse

Mange danskere har fået en ny og spændende hobby, nemlig ølbrygning. I modsætning til hvad mange tror, kræver det ikke nødvendigvis de store forkundskaber at brygge en solid og velsmagende øl hjemme i privaten. Du kan oven i købet selv hælde din hjemmebryggede øl på flasker og sætte kapsler på disse, hvis du har det rette udstyr dertil. Og dette kan du erhverve dig via en online ølbrygning webshop som for eksempel Hjemmebryggeren.dk.

Hvilket udstyr til ølbrygning kan jeg finde hos Hjemmebryggeren?

Hjemmebryggeren er en virksomhed, som har specialiseret sig i at sælge udstyr i private, som ønsker at forsøge sig med ølbrygning på egen hånd. Hos Hjemmebryggeren kan du i den online shop finde alt, hvad du skal bruge inden for udstyr og råvarer. Du kan for eksempel vælge at købe færdigblandede pakker med afbalancerede mængder af gær, malt, humle, aromastoffer, sukker og krydderier, eller du kan købe disse produkter enkeltvis og selv eksperimentere med blandings forholdet.

Er du nybegynder inden for ølbrygning, anbefales det dog at du først prøver dig frem med en såkaldt starter boks. Denne pakke indeholder alt, hvad du skal bruge til ølbrygning, her under gærtanke med gærrør og liter skala, termometer, vægtfyldemåler, hævert med pumpe og flaskefylder, børster til rengøring af udstyret kapselpåsætter og 100 stk kapsler. Med en ølbrygning starter boks kan du komme rigtig langt inden for etablering af dit eget hjemmebryggeri – og så fylder det langt mindre end det semi professionelle udstyr.

Professionelt udstyr til ølbrygning

Hjemmebryggeren er også leveringsdygtig i mere avanceret udstyr, hvis du ønsker at udvide og forfine dit bryggeri. Når du når dertil, kan du for eksempel investere i et lækkert Brewster Beacon bryganlæg, som regulerer såvel temperatur som gæring, hvorved dit hjemmebryg får mulighed for at udvikle sig til perfektion.

Se hele udvalget af udstyr på hjemmebryggeren.dk