Få den gode duft af gran

Det er en gammel tradition herhjemme, at der skal et rigtigt grantræ ind i stuen, når vi nærmer os juletid. Dette træ pyntes fint, og der lægges gaver under det. Selvom byggemarkedet har masser af træer i plastik, der nemt kunne genbruges til året efter, så foretrækker de fleste alligevel at danse rundt om et rigtigt grantræ, der er vokset op ude i naturen. Det skal ligesom dufte af rigtig gran, for at det kan blive jul rundt om i de danske hjem. Her foretrækker nogle en nordmannsgran, andre er mere til nobilis eller rødgran. Hos Gl. Tangegaard tilbydes du lige det juletræ, der fuldender din jul.

Fynske juletræer med certifikat

Hos Gl. Tangegaard møder du et kompetent firma, der i mere end 20 år har stået for salg af juletræer engros og juletræer til private husstande. Det betyder med andre ord, at dette firma leverer flotte og sunde træer til både juletræssælgeren på byens torv og til hr og fru Jensen, der kommer forbi den store juletræsplantage Gl. Tangegaard i Hesselager. Her på Østfyn arbejder en flok dedikerede gartnere på at avle og producere juletræer i en meget høj kvalitet. Det betyder, at alle juletræer der forlader Gl. Tangegaard er GLOBAL GAP certificeret. Denne internationale certificering gives til frugt og grønt, og betyder, at ejeren for eksempel skal kunne dokumentere godt landmandsskab. Derudover skal man kunne dokumentere alle forhold, der vedrører produktion af juletræer.

Grønne fingre sikrer godt arbejde

Det tager typisk syv år at frembringe det perfekte juletræ. Derfor ligger der mange timers arbejde i at sikre et flot og sundt juletræ, som du altid kan være bekendt at vise frem til dine julegæster. Men udover frembringelsen af juletræer, så tilbyder Gl. Tangegaard også andre former for gartnerarbejde. Det kan være for eksempel havearbejde, græsslåning og rydning af buske og hække. Men uanset hvilket job, du bestiller hos Gl. Tangegaard, så sørger gartnernes grønne fingre for, at arbejdet bliver udført til punkt og prikke.