Hus & Have

Hvilke slags værktøj og haveredskaber skal du vælge?

Hvilke slags værktøj og haveredskaber skal du vælge?

advertorial

Hvilke type værktøj eller haveredskaber du skal vælge, vil typisk afhænge af hvor ofte og hvor meget du skal bruge det. 

Er du en professionel håndværker, som skal bruge det dagligt skal det kunne holde til det, uden at du skal ud og købe nyt i tide og utide. Skal du blot bruge det fra tid til anden, kan du vælge mere frit. Selvom det altid kan betale sig at købe værktøj og haveredskaber af god kvalitet som f.eks. makita

Du kan med fordel vælge at købe værktøj og haveredskaber af samme mærke. Især hvis det er batteridrevne redskaber. Fordelen ligger i at du ofte kan bruge det samme batteri til de forskellige typer af værktøj og haveredskaber og du ikke skal have flere forskellige batterier og opladere liggende. Du slipper også for at risikere at skulle stoppe midt i det hele fordi du skal have opladet batteriet. 

Hus & Have

Vær opmærksom på hvor stort sortimentet er

Når du skal vælge værktøj er det en god ide at være opmærksom på hvor stort sortimentet af det valgte mærke er. Det er med til at sikre at du har mulighed for at købe nyt alt efter behov og stadig kunne bruge det samme batteri. Ellers kan du ende med at skulle købe et andet mærke og så er du lige vidt. 

Det er også en god ide at være opmærksom på hvor tungt det valgte værktøj er. Jo tungere det er jo kortere tid kan du bruge det uden at skulle holde pause. 

Værktøj og haveredskaber der bruger batteri, er som udgangspunkt tungere end hvis det kræver en ledning. Til gengæld får du en fleksibilitet som du ikke får med en ledning. Om du skal vælge det ene eller det andet afhænger af dit behov og også hvor stor din have og bolig er.