Brugte biler Middelfart

Gode brugte biler findes der masser af

Gode brugte biler findes der masser af

advertorial

Hvis du vil have meget bil for pengene, kan du vælge at købe brugte biler i Middelfart.

Selv om brugtvognsforhandlere ikke har det bedste ry for at være pålidelige og troværdige, så er det at købe sin bil brugt en måde at spare penge på og få en masse bil for sine penge. I samme øjeblik bilen har være eget af nogen falder den i værdi – også selv om den stort set ikke er kørt længere end fra forhandleren hjem til indkørslen hos den første ejer. Det er nemlig ikke længere en principielt fabriksny bil og det betyder altså noget for mange mennesker.

For nogen kan det virke lidt pjattet, men for andre er alene bevidstheden om, at ingen andre har siddet i bilen og kørt rundt i den noget helt specielt og noget der er afgørende for dem. Rationelt ? Måske ikke, men der er mange ting omkring vores præferencer og valg af bil, der ikke er rationelt.

Brugte biler Middelfart

Overvejelser du skal gøre dig i forbindelse med købet af en brugt bil

Når du går på jagt efter en brugt bil skal du være opmærksom på, at en række banker ikke vil give dig lige så lang løbetid på lånet som de vil hvis bilen er ny – du får altså med andre ord færre år at betale billånet tilbage i hos mange banker, hvis du låner til en brugt frem for en sprit ny bil.

Typisk er der en maksimal løbetid på lånet på måske 8 eller 10 år – men der fra skal man trække bilens alder. Er den maksimale løbetid på et billån i en given bank 8 år og skal du låne til en 5 år gammel bil skal du altså kunne betale lånet tilbage på højest 3 år. Desuden skal du være sikker på at have tjekket bilen godt igennem, både fysisk og i bilens papirer