Når der står ”ny bil” på budgettet i det lille hjem, er det værd at overveje, om ikke husstanden er bedst tjent med en brugt én af slagsen. Der er trods alt mange ting, som er sjovere at bruge sine penge på. Køb af bil er en stor og vigtig beslutning. I Danmark er nye biler ikke just billige – og da en ny bil taber det meste af sin værdi inden for ganske få år, er det slet ikke sikkert, at den er investeringen værd.

Få meget mere bil for pengene – køb en brugt bil af nyere dato

Dette kan være til din fordel, hvis du vælger at købe en brugt bil i stedet for en helt ny. Når du køber brugt bil, har du nemlig adgang til et stort udvalg af lækre biler fra alle producenter og i alle modeller. Mange mennesker, som er afhængig af en spritny bil i forbindelse med deres erhverv, vælger nemlig at sælge deres brugte bil inden for få år. Det samme gælder for leasing firmaer og biludlejnings firmaer, som gerne vil kunne tilbyde deres kunder så nye biler som muligt. Og så kan du altså købe en brugt bil, som måske for tre år siden var top of the line, til en brøkdel af dennes nypris – og langt billigere end en ny model i tilsvarende kategori.

Køb brugte biler online hos autoriserede forhandlere på bilportal

Når du køber brugt bil, bør du dog altid sikre dig, at købet sker gennem en god brugtvogns forhandler. Biltorvet.dk er en online bilportal, oprettet og ejet af de førende brugtvogns forhandlere i Danmark. På biltorvet.dk vises udelukkende annoncer for brugte biler af høj kvalitet, med en god sammenhæng mellem pris og standard. Når du finder din nye, brugte bil via en annonce på biltorvet.dk, er du sikker på at gøre en fornuftig handel.