advertorial

Er du en af de mange danskere som springer det ene tandlæge besøg over efter det andet? Så bør du læse med her. Næsten uanset hvad din begrundelse er for ikke at sætte dig i stolen og gabe op mindst en gang om året er det nemlig bare en dårlig undskyldning.

Jeg har ikke tid til at gå til tandlæge

Et tandlæge besøg med tandrens og kontrol af tænder og tandkød tager kortere tid end et gennemsnitligt frisør besøg. Som regel kan begge dele overstås på omtrent en halv time.

Mange tandlæger har desuden fleksible åbningstider hvilket betyder at du ikke skal tage fri fra arbejde i særlig lang tid for at komme til tandlæge. Og vælger du en tandlæge tæt på din arbejdsplads kan du minimere det samlede tidsforbrug ved transport og tandlæge besøg.

Der ud over betyder moderne teknologi at du ikke længere behøver at hænge i røret for at bestille tid hos din tandlæge. Du kan nemlig blot booke online. Så behøver du heller ikke at bruge mere tid end højst nødvendigt på at reservere tid.

Jeg har ikke råd til at gå til tandlæge

Selv om økonomien godt kan være stram er det vigtigt at prioritere det årlige eller halv årlige kontrol besøg hos tandlægen. Hvis du ikke lader tandlægen tage et kig på dine tænder en eller to gange om året risikerer du nemlig at tandsygdomme så som karies og parodontose får lov at udvikle dig. Og så bliver din behandling straks meget dyrere og mere tidskrævende.

De fleste tandlæger tilbyder betaling i rater hvis du ikke kan klare at erlægge hele beløbet ad én omgang. Dette giver dig endnu bedre mulighed for at budgettere med dine rutinemæssige tandlæge besøg.

Du kan finde din lokale tandlæge i Næstved hos Tandlægerne Dickow & Lindkær – læs mere på dltand.dk.