bådudstyr

Find bådudstyr og værktøj til båd online

Find bådudstyr og værktøj til båd online

advertorial

Foråret er lige rundt om hjørnet – og med det sommeren. De lune måneder med de lange, varme og solrige dage indbyder til udendørs eventyr.

Er du og din familie i besiddelse af en båd er det oplagt at stævne ud og tilbringe tiden på det åbne vand. Her er mulighed for at få ro og fred, for at hygge under åben himmel i den friske luft, og for at bade, fiske og udføre andre sjove aktiviteter til søs.

Uanset om du og familien drager på endagstur i båden, eller om I har planer om et weekend tog eller måske en decideret sejlerferie vil I kunne få det bedste ud af den danske sommer med en lækker båd. Danmark er i besiddelse af en kystlinje på tusindvis af kilometer og byder på nogle af verdens mest sikre farvande som er oplagt til hygge sejlads.

Med en båd slipper I for at skulle sidde i timevis på de danske motorveje hvilket er vilkårene hvis I drager på campingferie. En båd er mobil, og derfor kan en bådferie være en del mere inspirerende end et ophold i sommerhus. Og når I holder ferie på familiens båd i stedet for at rejse til fremmede himmelstrøg vil I helt slippe for overfyldte fly, travle lufthavne og kedelige hoteller.

bådudstyr

I får til gengæld mulighed for at se vort smukke land fra søsiden – og for at opleve de mange charmerende havnebyer langs den danske kyst.

Sæt båden flot i sand inden I stævner ud

Hvis du vil være sikker på at bådferien bliver en succes bør du sørge for at din båd er sat i stand, og at alt bådudstyr er up to date inden du sætter sejl og sætter kurs. Du kan finde alt hvad du skal bruge inden for bådudstyr og vedligeholdelse af båd hos Marinelageret i Sønderborg – læs mere på marinelageret.dk