revisor

Få styr på regnskabet med en revisor

Få styr på regnskabet med en revisor

advertorial

Hvis du føler dig overvældet med din økonomi, er det måske på tide at få hjælp fra en revisor. En revisor kan hjælpe dig med at få styr på dit regnskab og give dig råd om, hvordan du kan spare penge og udvikle din virksomhed. Det vil spare dig en masse tid, og du slipper for at sidde med lommeregneren selv. Læs mere om dine muligheder, når det kommer til en revisor i dette indlæg.

 

image

 

1. Har du brug for en revisor?

Hvis din virksomhed går godt og genererer en anstændig indkomst, er det sandsynligt, at du skal betale skat af disse penge. Hvis din virksomhed ikke tjener nok penge til at berettige ansættelse af en revisor, er du måske bedre tjent med en billigere løsning som f.eks. en bogholder eller en finansiel rådgiver, der kan hjælpe dig på vej. Overvej hvad der giver mening for din virksomhed, før du kontakter en revisor.

 

2. Hvad er revisorens erfaring?

Hvis du skal ansætte en ny revisor, er der nogle ting, du skal være opmærksom på. Den første ting er erfaring. Hvor længe har de arbejdet som revisor? Kan de vise dig nogle eksempler på deres arbejde? Hvis det er muligt, så tag et kig på de andre virksomheder og forretninger, de har arbejdet med. Dette vil give dig et bedre indtryk af, om de kender nok til den branche, som du er i. De fleste revisorer kan hjælpe på tværs af brancher, men nogle specialiserer sig inden for et bestemt område.

 

3. Hvordan finder du en revisor?

Du kan finde din nye revisor via internettet eller gennem dit netværk. Du kan f.eks. starte med at søge efter revisorer i dit område. Det gør du ved at skrive i Googles søgefelt: “Revisor i Skive”, og se hvem du kan kontakte i denne by. Hvis du har mange kontakter på LinkedIn, kan du overveje at bede dem om anbefalinger på revisionfirmaer. Måske de har gode erfaringer med et revisionsfirma eller et enkelmandsfirma.