En ny bil anno 2019 er en rigtig god investering. For det første er nye biler nu om stunder utroligt drift sikre og energi effektive. Dette betyder mindre tid på værksted – der går typisk mange år, før noget skal skiftes ud eller repareres – og en bedre brændstof økonomi. En ny bil kører typiske meget længere på literen end en tilsvarende gammel og slidt model.

Dette skyldes dels, at motoren er bygget til en bedre udnyttelse af den tilførte benzin eller diesel, dels, at en ny motor bare yder bedre end en, som har mange år og kilometer på bagen. For det andet er en ny bil mere sikker og tryg end en ældre én af slagsen. Du vil med god samvittighed kunne transportere dig selv og din familie over såvel længere som kortere strækninger uden at skulle være nervøs for, om bilen nu bryder sammen eller gør noget andet uforudset.

I en gammel bil vil bremse system såvel som styretøj typisk være temmelig slidt, og dermed ikke så pålideligt som det moderne udstyr, med hvilket en nyere bil er forsynet. Dertil kommer alle de smarte teknologiske features så som state of the art elektronik (for eksempel bak kamera og parkerings sensor) som gør kørslen både sjovere og mere sikker.

Find det rigtig bil lån, og finansier nemt din nye bil

Går du i bilkøbs tanker, og er den gamle bil ved at være kaput – men føler du ikke rigtig, at du har økonomien til at investere i en spritny bil? Så kan du, som langt de fleste danskere – optage et bil lån til formålet. Hos Ikano Bank kan du tilmed ansøge om et bil lån uden andre krav, end at du skal være kreditværdig, fyldt atten, og bosiddende i Danmark. Og så stilles der ingen krav om udbetaling! Læs mere om bil lån på https://ikanobank.dk/laan/billaan