Leder du efter en lækker restaurant i Kerteminde, hvor du kan invitere dit hjertes udkårne på en skøn og romantisk middag – eller har du brug for et større lokale, hvor dine konference deltagere, forretnings forbindelser eller medarbejdere kan nyde et fælles måltid?

Så kan Tornøes Hotel imødekomme begge dele. Med sin lyse og velindrettede restaurations lokaler i smukke og historiske omgivelser, byder Tornøes Hotel på den helt rette kombination af sublim kogekunst og æstetik. Du er garanteret en himmelsk oplevelse, når du booker bord på restauranten i Tornøes Hotel.

Hvad kan Tornøes Hotel tilbyde?

Tornøes Hotel er et hotel af ældre dato, som gennem årene har modtaget omfattende og løbende vedligeholdelse og restaurering, således at såvel hotel som restaurant i dag fremstår velholdt og med respekt for de historiske detaljer. Den smukke a la carte restaurant har en ganske malerisk udsigt over Kerteminde fjord og havn, og samtidig en rummelig indretning, som giver plads til såvel de større som de mindre og de helt intime selskaber.

De dygtige kokke i restauranten på Tornøes Hotel byder på lækre retter inspireret og tilberedt af årstidens friske råvarer i flotte og velsmagende anretninger. Tornøes Hotel har oven i købet sit eget bryggeri, Kerteminde bryghus, tilknyttet – som det eneste hotel i Danmark. Herfra serveres velsmagende øl i flere varianter, som passer perfekt til dit måltid.

Hvad er der på menuen?

Som nævnt benytter de erfarne kokke i restauranten på Tornøes Hotel sig fortrinsvis af årstidens grøntsager og øvrige råvarer – helst høstet lokalt. Dette vil helt naturligt afspejles i menuen, som dog også kan byde på traditionel morgenmad og brunch hele året samt et klassisk frokost kort med det lækreste smørrebrød og lune retter.

Du kan se det fulde menukort, og læse meget mere om restauranten på Tornøes Hotel, på tornoeshotel.dk