klistermærker

DET her er de gode klistermærker!

DET her er de gode klistermærker!

Kender du det, at du har fået et klistermærke, der kan være alt fra noget, man finder i tyggegummi til det, man vil dekorere væggen med, eller man bare for stukket noget i hånden som reklame for et firma, et band eller noget helt tredje?

Er man flink, så vil man selvfølgelig gerne sætte det op et sted, hvor andre kan se det (selvfølgelig lovligt), eller man sætter det et sted, hvor det skal pryde såsom på en væg, ens bærbare computer eller lignende.

Du har renset overfladen, hvor den skal klistres på; du har tjekket efter, at der er plads til den, og du har målt den efter, at den ikke kommer til at sidde skævt, for ofte har du kun det her ene forsøg til, at det kommer til at sidde godt.

Selvom du måske har flere klistermærker at gøre godt med, så er det virkelig irriterende at se, at man sætter klistermærket lidt for skævt, med luftbobler under, med folder og så videre.

Men det egentlig problem opstår for mange, når man skal adskille selve klistermærket fra den beskyttende side, så mærket ikke klister sig uanset fast før tid og bevarer dets klistrede evne.

For så skal man næsten sidde med pincet eller have virkelig lange negle for at skille disse to sider fra hinanden: det er virkelig svært.

Man ender med at ødelægge siderne i forsøget på at adskille dem, så her skal lyde et råd til dem, der vil have lavet klistermærker:

Vælg et firma, som laver klistermærker, hvor man kan bukke forsigtigt i dem, og så er bagside-sektionen inddelt i afdelinger, hvor man kan tage bagsiden af i stykker.

Det er meget nemmere at få adgang til klistermærker på den måde, og passer man bare på klistermærket indtil da, så er der sjældent chance for, at de dele falder af af sig selv.