E juice

Bestil billig e juice online

Bestil billig e juice online

E-cigaretter er steget voldsomt i popularitet gennem de seneste 5 – 10 år. Samtidig er markedet for e-cigaretter formelig eksploderet, og de nyere varianter af elektroniske cigaretter er særdeles avancerede i forhold til deres lettere klodsede forgængere. Samtidig har den væske, som giver dampen fra de populære e-cigaretter – den såkaldte e-juice – gennemgået en revolutionerende udvikling.

Nu til dags kan du få e-juice i et væld af forskellige smags varianter, og med varierende indhold af nikotin. På den måde kan du vælge, om du vil trappe ud af dit nikotin forbrug – du kan simpelt hen vælge en variant af e-juice med et lavere nikotin indhold – eller om du fortsat ønsker at bibeholde det nikotin indtag, som du havde, da du røg almindelige cigaretter.

For nogle mennesker kan det godt være vanskeligt at skulle omstille sig fra et højt dagligt forbrug af de farlige smøger til en lavere dosis af nikotin – og da e-juice ikke indeholder de farlige tilsætningsstoffer samt tjære, som du finder i almindelige cigaretter, vil det trods alt være bedre at dampe (eller vape, som det også hedder) på en e-cigaret.

På den måde kan du gradvist trappe ud af nikotin afhængigheden, uden at skulle give køb på de sjove og hyggelige rygerpauser med venner og kolleger til fester eller efter frokost pausen på jobbet.

Køb billig e-juice online

Har du besluttet dig for at udskifte den ildelugtende tobaksrøg med velduftende damp, skal du selvfølgelig finde en variant, som du kan lide.

Hos esug.dk finder du et stort og velassorteret udvalg af e-juice produkter fra nogle af de bedste brands på markedet – og til absolut rimelige priser. Du kan vælge imellem e-juice fra producenter så som Aspire, Innokin, eLeaf, Joyetech, Nasty Juice, Kanger, SMOK, Beard Vape, BigJuiceUK, Candy King, Chufftown, Copsa, Crafted, Dinner Lady, ePuff, Fogg Off, Fcukin’ Flava, 7Sense, Mohawk & Co., MR Chew eller Ohmboyz.

Se det store udvalg af e-juice på https://www.esug.dk/