Er du den lykkelige og glade ejer af en båd og har behov for at få den transporteret, er der masser af muligheder. Rent praktisk hedder det en specieltransport. Der er ved en hurtig søgning på internettet, mange muligheder for at finde virksomheder der kan hjælpe med en bådtransport. Bor du f.eks. i Hedensted og ønsker en bådtransport i hedensted, er det en god ide at tjekke markedet, før du booker en virksomhed til at transportere din båd.

Søg tilbud fra mindst 3 virksomheder

Når du skal have transporteret din båd, er det en god ide at indhente mindst 3 tilbud. Ved at gøre det, er du med til at sikre at du ikke får fat i den dyreste. Det er samtidig en god ide, også at indhente et tilbud fra en af nabobyerne, for at se om der er forskel. Da der er flere forhold, der er vigtige end prisen alene, f.eks. sikkerhed og om de kommer til tiden, kan det være en god ide også at tjekke Trustpilot og se hvad andres erfaringer er. Husk at være opmærksom på, at utilfredse kunder typisk vil have et større incitament for at skrive, end en tilfreds kunde.

 

Hvor store både kan virksomheden håndterer?

Inden du vælger en virksomhed til at transportere din båd, er det vigtigt at finde ud af om virksomheden har erfaringen med at transportere din form for båd, samt hvordan de vil flytte den. Der må helst ikke ske fejl, når noget så værdifuldt skal transporteres. Skal båden transporteres over jord eller til et andet sted i verden, er det også en god ide at tjekke, om virksomheden har international erfaring med at transportere både fra Danmark til et andet sted i verden og hvordan det foregår. Så ved at vælge dem er du sikker på transporten af din båd.